top of page

Group

Public·226 members

[HD LIVE<<<<] Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023

30 jan 2023 — ... Albania Algeria Andorra Angola Argentina Armenia Asia Australia Austria ... Liga U19 1. Liga 1. League Women Slovensky Pohar 2nd SNL Slovenia ...

Kosova U19 Sllovenia U19 shiko live 14 nëntor 2023 Kosovo U1 14 dhj 2022 — Megjithatë, nuk është vetëm ky detaji interesant. Te Irlanda U-19 ndodhen edhe tre futbollistë shkodranë, mes të cilëve edhe Rocco Vata, djali i ... Ireland U19 vs Albania U19 live score, H2H and lineups Mostrat e karburantit për analizim bëhen nga Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial në përputhje me standardet. Laboratori u riakreditua në qershor 2016. (HD LIVE) Egnatia Kukësi shiko live 31 tetor 2023 2 ditë më Shqipëria · BritaniaIrlandaGjermaniaFrancaItaliaSpanjaPortugaliaHolandaBelgjikaAustriaLuksemburguZvicraGreqiaQiprojaDanimarkëNorvegjiaSuediaFinlandaEstonia ... Northern Ireland (w) U19 Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, ... Shqipëria Armenia drejtpërdrejt falas 19 nëntorEuro U21 Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. Turqia U19 Shqipëria U19 shiko live 14/10/2023 8 tetor, 2019 14 ... Dhe kjo mund të bëhet me këtë argument: Duke qenë se janë përjashtuar me pa të drejtë 17 Nëntori dhe Partizani, kampionati ka humbur vërtetësinë e tij. Kësisoj, kampionati të quhet i ndërprerë, që do të thotë i përfunduar tri javë para mbarimit, ngaqë atij i mungojnë ndeshjet e tri javëve të fundit të dyshes në fjalë. Po të guxohet e të bëhet kjo, atëherë 17 Nëntori është kampion i Shqipërisë 1967. Është kampion i një kampionati që duhet quajtur i mbyllur mbas javës 19 të fitores së 17 Nëntorit 2-1 ndaj Partizanit, që, kahdo që ta marrësh, ajo ka qenë një fitore tejet e merituar, çka do të ishte veprimi më i drejtë, më i ndershëm. Ka pra edhe kampionate të papërfunduara, ku titulli i jepet atij që në atë çast të ndërprerjes është në krye të renditjes, në këtë rast 17 Nëntori i Tiranës në Shqipëri. Federata Shqiptare e Futbollit e sotme nuk pranon të merret me këto ngjarje të cilat duket qartë që ajo i quan të harruara. Është çështje jokulture, johistorie, por edhe joatdhetarie – cilësi tejet të diskutueshme sidomos për përbërjen tejet të njëanshme me mangësi të baraspeshës kombëtare të komiteteve të sotme ekzekutive të saj. E dimë që nuk është aq e lehtë t’i kthehet titulli 17 Nëntorit, sidomos për faktin e mosluajtjes së tri ndeshjeve të fundit. Mund të mendosh për një çast se sot, mbas 55 vjetëve, nëse nuk ka burra t’i japin titullin 17 Nëntorit, atëherë më e pakta që duhet bërë është që ndoshta të mos njihet ky kampionat kombëtar i vitit 1967. Para së gjithash ngaqë përfundimi asisoj i tij, siç u tregua më sipër, mbas përjashtimit të 17 Nëntorit dhe të Partizanit, duke shkelur krejtësisht edhe rregullat e asokohe, është krejt i paligjshëm dhe në kundërshtim edhe me rregulloret organizative ndërkombëtare të futbollit. Më 2021 Franca na dha një shembull të përsosur të një vendimi juridik të kësaj natyre. Për shkak të COVID-it, e mbylli kampionatin 10 javë pa mbaruar dhe bëri një vendosje të re dhe i dha titullin skuadrës së Paris SG. Belgjika e ndërpreu kampionatin e saj të futbollit, madje pa u zhvilluar faza e dytë, e megjithatë shpalli kampione Club Brugge-n, skuadër që kryesonte deri në atë çast. Kështu veproi edhe Bosnjë-Hercegovina me kampionen Sarajevo. Kështu veproi edhe Uellsi, Irlanda e Veriut dhe Skocia. Edhe dy fqinjët tanë, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi, gjithashtu pa përfunduar kampionati, shpallën kampionë Vardarin dhe Buduçnostin, të cilët kryesonin në atë çast. Malta gjithashtu ndërpreu kampionatin, por shpalli kampione Florianan kryesuese. (TRANSMETIM@) Kosova U21 Gjermania 28 jan 2021 — Irlanda e Veriut, Bosnje-Hercegovina, Bjellorusia dhe Maqedonia e Veriut. Shqipëria U19 grumbullohet të dielën për miqësoren Italisë, lista. Ashtu si dhe Norvegjia me Molde-n kryesuese deri në atë çast. ÇFARË 17 NËNTORI ISHTE KY I VITIT 1967? Se çfarë 17 Nëntori ishte ky i vitit 1967, e tregon vetë pasqyra dhe renditja e mbas javës 19. Dhe ja si do të ishte renditja e kampionatit 1967 mbas javës 19 të fitores 2-1 të 17 Nëntorit ndaj Partizanit: Rezultate e Javës 19: Skënderbeu – Flamurtari 1-1 Vllaznia – Dinamo 0-0 Labinoti – Besa 0-0 Partizani – 17 Nëntori 1-2 Tomori – Luftëtari 1-0 Traktori – Lokomotiva 1-1 Kjo renditje na çon pra, te varianti më i ndershëm, më ligjor i pranueshëm që mund të ndërmerret për t’i kthyer titullin 1967 skuadrës 17 Nëntori të Tiranës. Na çon tek ai që e emërtuam “varianti i varianteve”, sepse kjo është renditja e saktë e ndeshjeve të luajtura drejtpërdrejt në fushën e blertë në kushte të barabarta për të gjitha skuadrat deri në vendimin falsifikues të përjashtimit të dyshes dhe me gjithë absurditetet e rezultateve 3-0 në tryezë. Dhe kjo, jo thjesht për një nostalgji, por më tepër si një rregullim kritik i historisë. Dhe për nderim të atyre futbollistëve të pashlyeshëm të skuadrës së famshme të kryeqytetit tonë. VARIANTI I VARIANTEVE: 17 NËNTORI – KAMPION I SHQIPËRISË 1967 Kështu po e quaj, duke e veçuar nga tri variantet me numra, ngaqë në të vërtetë ky është një variant subjektiv i pengesës së madhe. Besnik Dizdari: Titulli i vitit 1967, disa variante për të 1 ditë më parë — Ireland U19 - Albania U19 live score 15.11.2023 today match results ? livescores.biz.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page