După aceea, știu că și cel din Austria a fost un cantonament foarte reușit. Chiar dacă am avut doar rezultate de egalitate, am văzut o creștere a jocului la echipa noastră. În două dintre meciuri am și condus cu 2-0, am și primit două goluri lpe niște greșeli pe care îmi doresc să le eliminăm în campionat, pentru că nivelul Superligii este peste cel al echipelor cu care am jucat. Așa că, concentrarea noastră trebuie să fie mult mai mare.
Rezultatele obținute de „elite” în CupăDum, 12 Nov 2023Cupa de Tineret, Grupa B-Vest: Universitatea Craiova - LPS Banatul Timișoara 6-0, Cupa Elitelor U-17, Grupa B-Vest: Universitatea Craiova - LPS Banatul Timișoara 10-0 Meciul următor Oțelul GalațiLiga 1Stadionul „Oțelul”DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport Clasamentul # Echipa M P 1FCSB15312CFR Cluj15303FC Rapid15294FC Hermannstadt15235Universitatea Craiova15236FC Petrolul15217FC Farul15218Sepsi Sf.
Statistiques FC Otelul Galati - UTA AradCotes 1N2 1 / 2. 15 x / 2. 95 2 / 2. 75 Double chance 1x / 1. 35 12 / 1. 32 x2 / 1. 42 Mi-temps - Résultat 1 / 3. 05 x / 1. 76 2 / 3. 30 Les 2 équipes marquent Oui / 1. 85 Non / 1. 52 Nombre de buts -5. 5 / 0. 00 -4. 5 / 1. 02 -3. 10 -2. 35 -1. 5 / 2. 15 -0. 5 / 4.
Păun, Farcaș, Ghiocel, Jardan, Nedelea, Bodișteanu, Zivulic, Gaitan, G. Cîrjan Antrenor: Dorinel Munteanu UTA: Fl. Iacob – Roganovic, Benga, Markov, Abeid – Carp, C. Mihai – R. Pop, Fabry, Dumitrașcu – Cooper Rezerve: Kucher – Postolachi, Isac, Stahl, Mustacă, Iurasciuc, Ekmekci, Leidsman, Nortey Antrenor: Mircea Rednic Stadion: „Oțelul” (Galați) Arbitru: Andrei Chivulete (București), A1: Sebastian Gheorghe (Suceava), A2: Mihăiță Necula (București) Arbitru VAR: Andrei Florin (Tîrgu-Mureș), As. VAR: Claudiu Marcu (Constanța) VEZI AICI VIDEO CU TOATE FAZELE MECIULUI Partida dintre Oțelul Galați și UTA Arad se joacă în prima etapă din Superliga, sezonul 2023-2024, și este transmis la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport.
25: Din poziție ideală, Cooper șutează peste peluză Min. 18: Fatai scapă spre poartă, dar e blocat de portarul Iacob Min. 15: Cele două echipe se „macină” la jumătatea terenului. Destul de multe imprecizii Min. 3: Arădenii lovesc bara! Min. 1: A început meciul! Echipele de start la Oțelul Galați – UTA Oțelul: R. Stoian – A. Rus, Yabre, Lopez, Zhelev – Pereira, I. Neagu, Cisotti – Al. Pop, Fatai, A. Ursu Rezerve: A.
UTA Arad vs Dinamo București în direct 2022 6 noiembrie acum 20 de ore — Transmisiuni in direct: 3. Toate emisiunile. Digisport 1. Telekom Sport 1 Meciul de fotbal FC UTA Arad - Oțelul Galați va avea loc luni, 13 ...
Botoşani vs Voluntari în direct 2022 12 noiembrie 2023 acum acum 7 zile — EVEE 20 FC FARUL CONSTANTA 22? ÎEEV -2 FC UNIVERSITATEA CLUJ 21? VEVE 0 SEPSI OSK 18 EVVÎÎ 10 SC OTELUL GALATI 11 12 EEEÎV 17 POLI IASI ...
(SPORT TV##) UTA Arad vs Rapid Bucureşti în direct 2022 20/1 acum 6 zile — UTA a solicitat să închirieze stadionul „Municipal” din Sibiu pentru următorul meci de campionat pe teren propriu, cu Oțelul Galați, ...
SC Otelul Galati - UTA Arad 14 iul. 2023 — Oțelul Galați și UTA Arad au încheiat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al noului sezon din SuperLiga. Gazdele au ratat un penalty.
63) și ar fi putut chiar să câștige, dar Cisotti l-a luat la țintă pe Iacob de la punctul cu var. Oțelul Galați – UTA Arad 1-1, Live Video Online Min. 90: Fluier final Min. 76: Cisotti ratează un penalty pentru Oțelul! Min. 63: GOOOL OȚELUL GALAȚI! Alexandru Pop egalează pentru dunăreni! Min. 53: Zhelev trimite pe lângă, dintr-o situație foarte bună Min. 46: A început repriza a doua Min. 45+6: Pauză Min. 45+6: GOOOL UTA! Rareș Pop trimite o „torpilă” în vinclu, de la 20 de metri! Min.
PrimaPlay.ro UTA Arad vs Otelul Galati Football en direct, pronostics et tête à tête. UTA Informations sur le match. Les équipes:FC Uta Arad - ASC Otelul Galati; Tournoi ...
▶️ UTA Arad vs Otelul Galati - Live stream & pronostics, acum 1 zi — FC UNIVERSITATEA CLUJ EÎVEV -1 POLI IASI EEEEV -4 11 UTA ARAD 21? VVEE 12 SC OTELUL GALATI 12? EEEÎ FC VOLUNTARI 26? VÎEE -9 FCU 1948 ...
De partea cealaltă, Mircea Rednic i-a adus la UTA pe Denis Dumitrașcu (28 de ani/ Chindia Târgoviște), Stefanos Stroungis (25 de ani/ Atromitos), Cătălin Carp (29 de ani/ UFA), Andrej Fabry (26 de ani/ Skalica), Marcelo Freitas (29 de ani/ Ituano), Herald Marku (27 de ani/ KF Vllaznia), Godberg Cooper (25 de ani/ Chindia Târgoviște), Albert Stahl (24 de ani/ Rapid), Marko Roganovic (27 de ani/ KF Laci), Ivaylo Markov (26 de ani/ Podbeskidzie) și Kyvon Leidsman (24 de ani/ TOP Oss). Ce a spus Dorinel Munteanu despre duelul cu UTA Arad „Sunt bucuros că suntem în fața primului joc din SuperLigă, sunt convins că suntem pregătiți prin tot ceea ce am făcut de la ultimul nostru joc de pe teren propriu, cu Unirea Dej, când am promovat și până în prezent. Mi-am dorit să încep pregătirea cu cantonamentul de la Vatra Dornei, unul de pregătire fizică pe care l-am făcut în fiecare an și care sunt convins că se va vedea pe parcursul acestui campionat.
FC UTA Arad vs Otelul Galati H2H stats, Head To Head resultsEngland Italy France Germany Spain Greece Portugal Youth Results Europe (A-L) + Europe (M-Z) + America + Asia + Africa + Oceania + FC UTA Arad vs Otelul Galati Head to Head Latest results FC UTA Arad 06. 11. 23UTA Arad - Dinamo B2: 129. 10. 23U Craiova 1948 - UTA Arad2: 326. 23Farul Constanta - UTA Arad2: 220. 23UTA Arad - Rapid B2: 207. 23Petrolul 52 - UTA Arad0: 030. 09. 23UTA Arad - Voluntari0: 0 Latest results Otelul Galati 03. 23Politehnica Iasi - Otelul1: 128. 23Otelul - Hermannstadt1: 123. 23Cluj - Otelul0: 008. 23Otelul - Farul Constanta0: 129.
Oțelul Galați - UTA Arad Live Video Online în etapa 1 din SuperligaOțelul Galați a remizat cu UTA Arad, 1-1, în primul meci al sezonului 2023-2024 din Superliga. Puștiul Rareș Pop a deschis scorul cu o execuție splendidă, în finalul primei reprize. Nou-promovata a dat replica în repriza a doua, prin Alex Pop (min.
Cele mai importante faze ale partidei de la Galați dintre fosta campioană a României din 2011 și echipa lui Mircea Rednic, UTA Arad, vor fi Live Video Online pe ProSport. Oțelul Galați a revenit în Superliga după o absență de opt ani, în timp e „Bătrâna Doamnă” începe al patrulea sezon consecutiv pe prima scenă fotbalistică, după ce și ea a lipsit timp de 12 ani. Ce transferuri au făcut Oțelul Galați și UTA Arad Celve două formații au trecut prin schimbări mari înainte de startul sezonului 2023-2024. La Oțelul Galați au venit jucători precum Milen Zhelev (29 de ani/ Arda Kardzhali), Samuel Teles (26 de ani/ Feirense), Ariel Lopez (28 de ani/ FC Buzău), Federic Maciel (29 de ani/ Torrenense), Relu Stoian (27 de ani/ FC Buzău), Pablo Gaitan (31 de ani/ FC Buzău), Ștefan Bodișteanu (20 de ani/ Farul Constanța), Aurelian Păun (23 de ani/ U Cluj), Joao Serrao (23 de ani/ Paredes), Alexandru Pop (23 de ani/ Unirea Dej), Alexandru Tănasă (20 de ani/ Farul II).
25 de jucători a utilizat gruparea olteană în primele 15 runde, dintre care 13 au contribuit la reuşitele craiovenilor cu cel puţin un gol şi / sau o pasă decisivă. Dinamo s-a bazat în campionatul actual pe 26 de fotbalişti, 12 dintre ei fiind debutanţi în principala competiţie internă. Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport Danciu aduce victoria Științei în jocul cu DinamoDum, 12 Nov 2023Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața formației Dinamo București. Unicul gol al întâlniri a fost înscris de Marian Danciu (min. 5). Partida cu bucureștenii a...
Statistiques de FC Otelul Galati et UTA Arad (stats 14 iul. 2023 — VIDEO | Oţelul Galati – UTA Arad 1-1 (Al. Pop 62 / R.Pop 45+4), în direct, pe Prima Sport 2. Echipele de start:.