top of page

Group

Public·240 members

Kosova U19 Sllovakia U19 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023

10 orë më parë — 15 orë më parë — (FUTBOLLI*) Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14 nëntor 2023 GRUPI H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta.

Slovakia-Kosovo | Under-19 Futsal EURO 2023 Slovakia vs Kosovo: All the latest UEFA European Under-19 Futsal Championship 2023 Main round match information including stats, form, history, and more. Me atë rast zhvilloi edhe një takim miqësor me përfaqësuesen e Esenit duke korrur fitore me rezultat të lartë 39:30. Mexhit Devaja dhe Izet Gjinovci, morën pjesë në punimet e Kongresit të 7-të të EHF-së, që u mbajt nga data 7 dhe 8 maj 2004. E veçanta e këtij Kongresi ishte kërkesa e FHK-së për anëtarësim, që formalisht u prapësua për shkak të shpërfilljes së afatit ligjor për konkurrim. Mihail Viderer (sekretar i përgjithshëm dhe z. Jan Tuik (përgjegjës për gara pranë EHF –së dhe anëtarë i Komitetit ekzekutiv të EHF-së), si dhe Vesna Llaziqi nga zyra e EHF- së. Kombëtarja U19 – Femrat – Federata e Futbollit e Kosovës U19/ Kosova me fitore bindëse kundër Moldavisë. 11 nëntor, 2023 – Kombëtarja U19/ Dardanet nesër udhëtojnë në Slloveni për ndeshjet kualifikuese Euro 2024. Pjesë e skuadrës ishte edhe Kasim Kamenica ish-portier, më vonë edhe seleksionues i Jugosllavisë e shumë shteteve te tjera, pastaj Ratomir Tomoviq, Gerkoviq, Dekiq, Mladenoviq. Dy personalitete janë më së të merituara për sukseset e Borcit në këtë periudhë: i ndjeri Hysni Firza, trajner dhe pedagog i vërtetë i cili vuri bazat e skuadrës, duke arritur që ëndrrën ta bëjë realitet në vitin 1975. Me siguri se kur flitet për Borcin fillimisht mendohet për Hysni Firzën që qytetit i solli krenarinë e parë sportive edhe pse në klub defiluan edhe disa trajnerë jashtë Kosovës, Beqir Buçinca ishte personalitet që në një periudhë të gjatë ishte ne krye te skuadrës. Kosova përballet me Slloveninë Dueli mes Kosovës dhe Sllovenisë vjen drejtpërdrejt në Radio Televizionin e Kosovës (RTK). Në përmbyllje të takimit, z. Mihail Viderer tha: “Është mirë se në këtë takim ndodhet edhe z. Jan Tuik, përgjegjës për garat e Kupave të Evropës dhe anëtar i Komitetit ekzekutiv, i cili do t’i raportojë Komitetit ekzekutiv lidhur me specifikën e garave, kurse ne, pa marrë parasysh qëndrimet tuaja, vendimet do t’i marrim në mbledhjen e Komitetit ekzekutiv të EHF-së më 6. 11. 2004, kur edhe mbahet konferenca e kryetarëve të federatave të Evropës”. Gjatë qëndrimit në Bazel, u bënë konsultimet rreth takimit që do të ketë FHK-ja me delegacionin e SMZ-së në Vjenë, më 15. Në vitin 1996, për herë të parë botohen Rregullat Ndërkombëtare të Hendbollit. Këtë libër e përgatitën Xhavit Kajtazi dhe Mehdi Jashari. Kampionati 1997-1998 nuk mori përfundimin e pritur përmes dy stinorëve. Kjo ndodhi për shkak të dhunës së paparë që ushtronte pushteti serb ndaj shqiptarëve, si rezultat i së cilës nisi edhe lufta për çlirimin e Kosovës, që siç dihet zgjati deri më 10 qershor të vitit 1999, kur u nënshkrua Marrëveshja e Kumanovës. Mirëpo, ajo u diskutua dhe në fund u fut si konkluzion e këtij Kongresi. Në debatin lidhur me pranimin e anëtarëve të rinj të EHF-së, Skocia u pranua, sepse i kishte të gjitha dokumentet e nevojshme (pëlqimin e Britanisë së Madhe dhe të KNO-së), kurse kërkesa e Kosovës dhe e Monakos u vendos të shqyrtohet në dhjetor në Kongresin e IHF-së, apo në ndonjë Kongres tjetër të jashtëzakonshëm të EHF-ë. Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14 nëntor 2023 8 ditë 24 orë më parë — 8 ditë më parë — drejtpërdrejtë 9 shtat 30 korr 2023 — U19 dhe U21). i ka GRUPI G drejtpërdrejt Kosovo U17(w) vs Slovenia (w) U17 ... Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt live 14 nëntor 2023 11 orë më parë — Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt live 14 nëntor 2023 13 orë më parë — Kosovo U19 vs Slovenia U19 live score, H2H and lineups Kosovo ... Në fund të këtij takimi mjaft të frytshëm, u arrit marrëveshja për një bashkëpunim edhe më të ngjeshur mes dy federatave. Rezultat i parë i këtij bashkëpunimi ishte pjesëmarrja dhe ligjërimi i dy ekspertëve në seminaret e FHK-së para Shoqatave të trajnerëve dhe gjyqtarëve, i cili u sendërtua në fund të shkurtit të vitit 2004. ((SHIKONI DREJTPËRDREJT-)) Armenia U21 Shqipëria [[TV**]#] Kosova U19 Qiproja U19 transmetim i drejtpërdrejtë2021 / 15:19 Me [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022Josef Knepr... Historiku – Kosova Handball Federation Delegacioni kosovar, i cili i ndiqte punimet drejtpërdrejt u udhëzua ta U19 në konkurrencën e femrave, çka do të thotë se hendbolli kosovarë dhe FHK-ja e... Më 6. 2004 në Vjenë, u mbajt mbledhja e Komitetit ekzekutiv të EHF-së, dhe pas përfundimit të takimit kreu i EHF-së, Tor Lian dhe sekretari i përgjithshëm z. Më 4 korrik të vitit 1991, në lokalet e Pallatit të Shtypit në Prishtinë, u bë mbledhja e parë e kryesisë së Lidhjes së Hendbollit të Kosovës me përbërje të re, në të cilën ishin të pranishëm Danjoll Grezda, Fahri Buçinca, Muhamet Alaj, Asllan Jahja, Besim Rugova, Musa Alaj, Sefedin Reçica dhe Xhelal Helshani. Mbledhja e tretë e Kryesisë së Lidhjes së Hendbollit të Kosovës që u bë më 11 shtator të vitit 1991 në lokalet e Pallatit të Shtypit në Prishtinë, nisi një periudhë të re të hendbollit të Kosovës, që praktikisht do të sendërtohet më 11 tetor të vitit 1991, kur u vendos të organizohet kampionati i pavarur i Kosovës. Po këtë mision e pati edhe Kuvendi i klubeve, që u bë më 24 shtator 1991. Më pas u hartuan të gjitha aktet normative, si dhe propozicionet e garave. Delegacioni i Federatës së Hendbollit të Kosovës, me ftesë zyrtare të Federatës qipriote (të pjesës turke), prej 16-18 prill të vitit 2004, qëndroi në vizitë pune në këtë vend. Në vazhdën e veprimtarive ndërkombëtare, përfaqësuesja e Kosovës e hendbollit në rërë, ishte pjesëmarrëse e tri turneve tradicionale në Turqi dhe në Qipron Veriore. Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 14/11/2 23 orë më parë — Sllovenisë, ku prej 8 deri më 14 nëntor do t'i zhvillojë ndeshjet kualifikuese për Evropianin “Lituania 2024”. Kosova bën pjesë në Ligën B, ... Kosova U19 Sllovenia U19 2022 14.11.2023 23 orë më parë — Sllovakia, Izraeli, Ishujt Faroe Grupi B5: Turqia, Rumania, Letonia Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 14 5 ditë ... Federata e Futbollit e Kosovës - Football Federation of 19 orë më parë — në Slloveni. FFK-KOSOVA. COM. U19 Femrat/ Kosova mposht Azerbajxhanin. 8 nëntor, 2023 - Kombëtarja e Kosovës ka mposhtur sot kombëtaren e Azerbajxhanit me... Frantishek Taborski, nënkryetar i Federatës çeke të hendbollit dhe anëtar i Komitetit ekzekutiv (Këshillit drejtues) të EHF –së. Nga data 10 – 13 mars 2004, përfaqësuesja e Kosovës, Tefik Mikushnica (përzgjedhës), Vehbi Leku (mjek), Bekim Dashi, Fisnik Salihu, Taip Ramadani, Agron Shabani, Arben Muçolli, Florent Beqiri, Burim Zaskoku, Florim Haxhimusa, Leonard Cula, Flamur Salihu, Alban Dobroshi, Riad Hasani, Hamëz Gjuka, ishte mysafire e Lidhjes së Sportit të qytetit Esen nga Republika e Gjermanisë. [[[shikoni<]]#] Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14/1115 orë më parë — (FUTBOLLI*) Kosova U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 14 nëntor 2023 GRUPI H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia, Qipro, Malta. [[[Transmetim i. Leon Kalin, sekretari i përgjithshëm z. Leopold Kalin dhe anëtari i Këshillit të Organizimit të Evropianit z. Herbert Jegliq. Zyrtarët e Federatës sllovene e përkrahën dhe premtuan se do ta mbështesin anëtarësimin e FHK-së në EHF, duke theksuar se ata nuk kanë hezituar fare që FHK-në ta e thërrasin si mysafire në këtë kampionat. Kosovo U19 vs Slovakia U19 live score, H2H and lineups Kosovo U19 Slovakia U19 live score (and video online live stream) starts on 15 Nov 2023 at 13:30 UTC time in U19 UEFA European Championship Qualif. Në turneun “Allania 2003”, që u bë prej 24 – 29. 6. Kreu i FHK-së u takua edhe me njeriun e parë të hendbollit evropian z. Stefan Holmkvist. Gjatë qëndrimit në Slloveni kosovarët bënë shumë udhëtime për t’i përcjellë takimet dhe për të takuar zyrtarët e federatave gjegjëse, siç ishte takimi në Kopër me z. Jean Verigneci, nënkryetar i Federatës franceze të hendbollit. Frytdhënës ishte edhe takimi me kryetarin Pavol Derfenyi dhe nënkryetarin e Federatës Sllovake z. Jozef Ambrus, njëherësh edhe anëtar i Komitetit ekzekutiv të EHF-së dhe përgjegjës për lëmin e gjykimit. Z. Ambrus nga Sllovakia, sikur edhe atë të trajnerëve z. Kosova U19 fillon ndaj Bullgarisë. Tashmë është zyrtarizuar orari i... Kërkesa e Kosovës u gjend në rend të ditës dhe u diskutua në mënyrë shumë pozitive nga kryetari Stefan Holmkvist. Ai sugjeroi që t’i ndihmohet Kosovës të anëtarësohet në familjen evropiane të hendbollit. Askush nuk ishte kundër propozimit të tij që kjo të jetë si konkluzion i Kongresit, gjë që tregon se pjesëmarrja e Kosovës në këtë Kongres ishte shumë e suksesshme dhe e frytshme. Kryetari i FHK-së, nga data 10-14 tetor 2004, qëndroi në një vizitë pune në selinë e IHF-së në Bazel të Zvicrës. Pos kompletimit të dokumentacionit të kërkesës për pranim në IHF, pati edhe një takim pune me dr Hasan Mustafën, me ç`rast u bisedua për mundësitë dhe gjasat reale të FHK-së për pranim në IHF gjatë muajit dhjetor 2004, kur u mbajt Kongresi i 30-të i IHF-së. (SHIKONI!) Kosova U19 Sllovenia U19 2022 14 nëntor 2023 3 di 24 orë më parë — 3 ditë më parë — 2022 · Concacaf Central American Cup · Coupe des Clubs Champions Stade. Slovenia U19 vs. Moldova U19, Azerbaijan U19 vs. Kosovo U19 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page