top of page

Group

Public·260 members

{"blocks":[{"key":"foo","text":"Luxemburg Bosznia-Hercegovina élő közvetítés 16 november 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"rl4vg","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"2023. szept. 12. — 8. — Koszovó, Fehéroroszország, Andorra, J-CSOPORT: Portugália, Bosznia-Hercegovina, Izland, Luxemburg, Szlovákia, Lieschtenstein A ..","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"9rbxz","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"1sdor","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"tylk3","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"dpr1v","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://nd8l.jcl.4c4.url.autos/6520"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"61c660_19d5fb362279458880d8a6d5fdfef3e5~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752561.gif","file_name":"61c660_19d5fb362279458880d8a6d5fdfef3e5~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. \n\n(Futball) Szlovákia Liechtenstein adás 11.09.2023 23 órával 2023. szept. 11. — Írország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Finis Vitae (End ((MA>>>)) Bosznia-Hercegovina Liechtenstein élő adás. január 1-jén ...\n\nSvájc Fehéroroszország adás közvetítés 15 október 2023 2023. okt. 15. — Izland, Írország, Olaszország, Liechtenstein, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia,... Bosznia-hercegovina közvetítés 18 júliusUEFA Európa- ...\n\nname}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. \n\nLuxembourg vs Bosnia and Herzegovina Live Score ScoreBat is covering Luxembourg vs Bosnia and Herzegovina in real time, providing the live stream and live score of the match, team line-ups, full match stats, ...\n\nTippmix Ajánlataink. 0 Szelvény · Fogadás · Élő · Eredmények · V-sport · Lottózók · Útmutató. Szuper Luxemburg - Bosznia-Hercegovina 11.16. 11:45 +. 1X2. 2,76\n\nMa a TV-ben: Élőben a Montenegró-Magyarország és másik hat Eb-selejtezőA TV-műsor rovat együttműködő partnere a Meccsbox, a meccsfigyelő app! Töltsd le Androidra ITT, vagy iOS-re ITT, és ne maradj le többé egy mérkőzésről se! M4 Sport 18. 00: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Montenegró-Magyarország (élő) 23. 30: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Montenegró-Magyarország (ismétlés) Duna World 14. 00: Labdarúgás, U20-as világbajnokság, döntő, Uruguay-Olaszország (ismétlés) Sport 1 07. \n\nLuxemburg élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Luxemburg - Bosznia-Hercegovina élőben | Foci, EurópaSEGÍTSÉG: Ez a(z) Luxemburg eredmények oldala a Foci/Európa szekcióban. Luxemburg eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. com oldalain. A(z) Luxemburg eredményein kívül további több mint 90 ország több mint 1000 labdarúgó bajnoksága és kupája is elérhető az Eredmenyek. com oldalain a világ minden tájáról. \n\nEb-selejtező: Portugália 9 gólos, kiütéses győzelmet aratott 2023. szept. 11. — Luxemburg 10, 4. Izland 6 (10-9), 5. Bosznia-Hercegovina 6 (5-9), 6. Liechtenstein 0. Kezdőlap Sport Eb-selejtező: Portugália 9 gólos ...\n\nLuxemburg Szlovákia adás közvetítés 16 október 2023 Sport 2023. okt. 15. — adás közvetítés 18/05/2023[Futball**] Szlovákia Kanada adás közvetítés 15 május 2023((NÉZD ONLINE)) Szlovákia Luxemburg élő adás 23 március ...\n\ngetLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét

100 000 Ft! {{betslip. \n\n30: Labdarúgás, Serie A, idényösszefoglaló (ismétlés) 20. 00: Labdarúgás, Bajnokok Ligája, idényösszefoglaló (ismétlés) Spíler 1 08. 00: Labdarúgás, angol bajnokság, Fulham-Southampton (ismétlés) 12. 10: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Lengyelország-Németország (ismétlés) 14. 50: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Luxemburg-Liechtenstein (élő) 17. 50: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Azerbajdzsán-Észtország (élő) 20. 35: Labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Belgium-Ausztria (ismétlés) Spíler 2 07. 50: Labdarúgás, Nemzetek Ligája, elődöntő, Spanyolország-Olaszország (ismétlés) 12. \n\nLuxembourg vs Bosnia-Herzegovina » Predictions, Odds Watch now live without ads! Verified Legal Live Stream. *To watch, you must have a funded account or a placed ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page