top of page

Group

Public·226 members

Karşıyaka Strasbourg maç özeti 15.11.2023 Spor

2:56Eurocup finali rövanş maçında Galatasaray Odeabank, ilk maçta 4 sayı farkla yenildiği Strasbourg'u evinde 11 sayı farkla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.Dailymotion · Eurosport · 16 May 2017

Hepsi maşallah işlerini büyütmüşler ama Beşiktaş küçülmüş. " "İlk önce Rıza hoca ile konuşacağız"Bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan siyah-beyazlı futbol takımıyla ilgili de görüşlerini aktaran Hasan Arat, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve geç getirildiğini belirtti. Çalımbay'a güvendiğini ifade eden Arat, "Hemen ertesi sabah getirilmeliydi. Geç de olsa seçime kadarki dönemi huzursuz geçirmememiz çok kıymetliydi. Bu tehlikeyi bilerek çok önceden çalışmalarıma başladım. Tüm Türkiye'yi dolaşıyorum. Yurt dışına gittim. Çok çalışıyoruz. Beşiktaş kongre üyesi ve taraftarının tam anlamıyla ne istediğini çok iyi biliyoruz. Oyuncu ihtiyaçlarını da belirlemeye başladık. Çok hazırız. Tüm projelerimizi 17 Kasım Cuma günü anlatacağız. Sonra yavaş yavaş yönetim kurulu üye adaylarımızı açıklayacağız. " "Taht oyunlarından vazgeçsinler"Eski yönetimlerin hesap sorma vaadiyle göreve geldiğini ancak sürekli birbirlerini aklamaya çalıştığını savunan Arat, şöyle konuştu: "Eski yönetime mahkeme açtık, diyorlar. Premier Lig, Bundesliga ve Ligue 1’den en özel içerikler, güncel özet videolar ve çok dahası beIN SPORTS Türkiye Youtube kanalında! beIN SPORTS’un en güncel programlarını, spor dolu içeriklerini takip etmek için kanala abone olmayı unutmayın: http://dgtrk. lu/1ebhi Spor Toto Süper Lig Özetleri: http://dgtrk. lu/1ewd4 beIN SPORTS Arşiv: http://dgtrk. lu/1evqg Bizi sosyal medyada takip edin: 📌 Facebook: https://www. facebook. com/beINSPORTSTR 📌 Twitter: https://twitter. Bana sansür uyguluyorlar. İstediğiniz kadar sansür uygulayın. Hasan Arat konuşmaya devam edecek. Türkiye'de sansür uygulanan insanlar daha başarılı olmuştur. Dedikodularla değil gerçeklerle bu camiayı yürütebilirsiniz. 'Bu yol, Beşiktaşlıların yolu' diyoruz. Başkalarının sizin oyunuz üzerinden pazarlık yapmasına fırsat vermeyin. Dernekler bundan çok rahatsız. P�nar Kar��yaka, Avrupa'da kay�ps�z! Basketbol �ampiyonlar Ligi E Grubu ikinci hafta ma��nda Almanya temsilcisi EWE Baskets Oldenburg'u 85-83 ma�lup eden P�nar Kar��yaka'n�n ba�antren�r� Ufuk Sar�ca, "Ayn� yolda devam etmemiz, yapamad�klar�m�z �zerine de konu�up, �al��mam�z laz�m. " dedi. Sar�ca, yapt��� a��klamada, �st�nl���n bir�ok kez el de�i�tirdi�i m�sabakada �ok tempolu bir rakibe kar�� m�cadele ettiklerini s�yledi. Rıza hocanın bu dönemi iyi geçireceğini düşünüyorum. Arkadaşlardan (Serdal Adalı) 'Yarın Rıza hoca ile konuşacağım' lafı duydum. Şu anda istifa etmeyen bir yönetim var. Hiç kimsenin Rıza hoca ile strateji konuşması yakışık almaz. Yönetim hala burada. Sabırlı olmak lazım. Biz hazırlıklarımızı yaptık. Yerli ve yabancı tüm alternatiflerimiz hazır. Seçimi kazanırsak bu alternatiflerimizi devreye sokacağız. İlk önce Rıza hoca ile konuşacağız. O bize doğru bilgiler verir. O gerçek bir Beşiktaşlı. O zamana kadar performans ve bu kimya oluşmuşsa neden devam etmeyelim? Tabii ki devam ederiz. İsim üzerinde spekülasyon yapmak çok doğru olmaz. Rıza hoca şu an antrenörümüz ve ona sahip çıkmamız lazım. Hoca varken isim konuşulmasına karşıyım. (canlı yayın=) Karşıyaka Strasbourg özet izle 15 Kasım 2023 8 saat önce — Al Wehda-Al-Nassr: 1-3 (Maç sonucu-yazılı özet) 4 gün önce — İşte maç sonucu, özet, goller ve detaylar Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar ... Taraftara sarılacaksınız. Onlar sizin her şeyiniz. Bu taraftar Rıza hocayı bağrına bastı. Beşiktaş, başka bir yer. Belli bir medyayı etrafında topluyorlar. Onlara istedikleri gibi haber veriyorlar. Medya, başkanın ve yöneticilerin medyası oluyor. Beşiktaş'ın medyası, Beşiktaş'ın menfaatlerini korumalı. İletişimde büyük bir sorun var. Taraftar, kulübün yapacağı işi 3 gün önce medya mensubundan duyabiliyor. Tabii ki birçok hocayla görüştüm. Beşiktaş istediği oyuncuyu getirir. Transfer konusunda da hazırlığımız var. Beşiktaş, sadece teknik direktör ve sportif direktörle transfer politikasını belirleyemez. Beşiktaş'ın kendi stratejisi olacak. " "Bana sansür uyguluyorlar"Siyah-beyazlı kulübün maddi durumuna hakim olduklarını belirten Arat, şöyle konuştu: "Beşiktaş'ta çok iyi bir denetleme kurulu var. 'Beşiktaş'ın Tüpraş gelirleri kırdırıldı. ' dedik. Aksine bir cevap çıkmadı. Plazalarda Beşiktaş'ı dizayn edenler, mangal partilerinde dolaşan gazetecilerle Beşiktaş'ın kongresini dizayn etmeye kalkıyor. Sakın yapmasınlar. Beşiktaşlı artık her şeye uyandı. Bu gazeteciler 2000'li yılların gazetecisi değil çünkü sosyal medya var. Karşıyaka Strasbourg maç özeti 15 Kasım 2023 Canlı izle Son 8 saat önce — Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Pınar Karşıyaka, 15 Kasım Çarşamba günü deplasmanda SIG Strasbourg ile karşılacak. Parkeye çıkan ... Beşiktaş, bu tiyatroları daha önce gördü. Sürekli yaşadı. Vazgeçsinler. Bunun altında kalırlar. Bu oyunlardan vazgeçsinler. " değerlendirmesinde bulundu. "20 yıldır neredeydiniz? " eleştirilerine yanıtKendisine yönelik yapılan "20 yıldır neredeydiniz? " eleştirisine de yanıt veren Hasan Arat, şu görüşleri paylaştı: "Divan kurulunda yaptığım konuşmada nerede olduğumu gösteren bir fotoğraf var. Bu, onun cevabı. Gösterdiğim yer Beşiktaş Basketbol Müzesi. M�sabakada zaman zaman �ok iyi kararlar verdiklerini kaydeden Sar�ca, ��yle konu�tu: "Onlar�n �zellikle defans�na ve k��eden gelecek ��l�kler i�in iyi haz�rlanm��t�k. Bunu yapt�k ama arada yapt���m�z top kay�plar�yla rakibimizi de oyuna ortak ettik. Yine de galibiyet i�in t�m tak�m sava�t�. Sonu�ta evimizdeki ma�lar� kazanmak durumundayd�k. Karşıyaka Strasbourg özet izle 15 Kasım 2023 8 saat önce — Uşakîzade Muammer Bey'in eşi Adviye özet halinde anlattı. Kel Ali Doktor Nâzım'ın anlattıklannı sözünü kesmeden, soru Camiayı iyi tanıyamadıklarını düşünüyorum. İyi okuyamadılar. Beşiktaş çok büyük hasar gördü. Sürekli uyardım ama kişisel ihtiraslar maalesef Beşiktaş'ın önüne geçti. " "Beşiktaşlılar oyuna sahip çıksın""Artık söz Beşiktaşlıların. " diyen Hasan Arat, kongre üyelerine de çağrıda bulunarak, şu ifadeleri kullandı: "Beşiktaşlıların gelip mutlaka oy kullanması lazım. Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?. Eurocup ... maç özeti: hatay bşb - galatasaralar euroleague maçları hangi kanalda. Pınar Karşıyaka - Beşiktaş Icrypex maçını canlı izle, maç linki ve bedava izle, maç ... Pınar Karşıyaka, Avrupa'da kayıpsız! 2 Kas 2023 — Grubun diğer maçında Fransız ekibi SIG Strasbourg, konuk ettiği Belçika MAÇ ÖZETİ: Zalgiris 88-91 ASVEL. Brest maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda? - Haber Oku Strasbourg maçı neden ertelendi - RideAdvisor. Lyon-Marsilya maçı yarıda Lille 1- 1 Angers maçı özeti ve golleri izle. Ing basketbol süper ligi' nde ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page