top of page

Group

Public·262 members

Ázerbájdžán Švédsko živě 16.11.2023

+994 Ázerbájdžán, +1 Bahamy, +973 Bahrajn, +880 Bangladéš, +1 Barbados, +32 ... +46 Švédsko, +41 Švýcarsko, +992 Tádžikistán, +255 Tanzanie, +66 Thajsko, +886 ...

Pracoval jako sociální pracovník s Romy, na prevenci korupce v ČR, či na destigmatizaci lidí s duševním onemocněním. Mezi jeho úspěchy patří fotografické výstavy v New Yorku, Ženevě a Bruselu, podíl na dvou dokumentárních filmech či založení filmového festivalu Na hlavu s tématikou duševního zdraví. Věnoval se sérii rozhovorů Nebát se pro Skautský institut a společně s přítelkyní Adélou Plechatou vydali knihu Normální šílenství představujícím atlas duševního zdraví do každé domácnosti. Jana Hejlová (1987) Někdy máte v životě vše, o čem jste snili, ale vesmír vás přesto zavolá jinam. Jmenuji se Jana Hejlová, jsem učitelka a podnikatelka. Procestovala jsem na 40 zemí a v roce 2017 jsme s manželem prodali byt, opustili práci a vyrazili téměř na rok do světa jako dobrovolníci. Po návratu jsem se rozhodla přiblížit dobrovolnictví zejména mladým lidem, kteří díky němu mohou levně poznat svět a hlavně sami sebe. Cestovat jak dlouho chcete třeba i do krajin, o kterých se vám ani nesnilo a přitom pomáhat dobré věci. Přesně tak může vypadat dobrovolnictví. Mým přáním je, aby to, co dobrovolnictví dalo mně, mohlo na vlastní kůži zažít co nejvíce mladých lidí. Aby se uměli rozhodovat podle toho, co opravdu chtějí a ne podle toho, co si myslí, že by se mělo. Webové stránky Patrik Zouhar Jsem člověk s otevřenou myslí se zálibou v přírodě, sportu, meditaci, józe a osobním rozvoji. Už jako malý kluk jsem měl potřebu zbavovat se věcí a hledat nová a jednoduchá řešení, která zlepší kvalitu života mně i ostatním. Minimalismus se tak logicky stal mou filozofií a ukázal mi, jak žít vyrovnaně, bez zbytečného stresu a s minimem osobních věcí. Objevil jsem nástroje a techniky usnadňující nejen každodenní činnosti, ale i mezilidské vztahy nebo práci s informacemi. Začal jsem svůj čas věnovat tomu, co mě naplňuje a v čem nacházím hlubší smysl. Dal jsem výpověď v korporátu a strávil měsíce nízkonákladovým cestováním po světě, jen s malým příručním batohem a úplně sám. Azerbajdžan - Švédsko LIVE 16. 11. 2023 | Futbal 11. 2023 live, livescore, Azerbajdžan najnovšie výsledky, správy, informácie, Azerbajdžan - Švédsko H2H štatistiky! Flashscore ponúka futbalové výsledky a ... (dnes!!!) Estonsko Ázerbájdžán přenos živě 13/10/2023 7. 9. 13. 10. 2023 — (dnes!!!) Estonsko Ázerbájdžán přenos živě 13/10/2023 7. 9. 2023 — [STREAMOVÁNÍ]] Dánsko San Marino přenos živý 07/09/2023 Živý přenos . Kolem Světa OnlineNa KOLEM SVĚTA ONLINE najdete desítky hodin přednášek, stand-upů i videí! Přednášející Pavel Svoboda Fotograf, dobrodruh a publicista. Svérázný vypravěč a autor cestopisných přednášek. Milovník vysokých hor, dlouhých treků a málo známých destinací. Z velké půlroční cesty po Asii vydal svoji již druhou knihu Napříč Asií z Moskvy do Bangkoku. David Moulis (1984) David Rafael Moulis vystudoval Kulturní antropologii Předního východu a Biblickou teologii. Španělsko Skotsko on-line přenosu 12/10/2023 7. 9. 2023 — 2023 — Gruzie – Norsko Skotsko – Kypr Skotsko – Španělsko 17. Počkejte Scotland (a online přímý přenos s videem) začíná 8. 9. Onlajny.com | online přenosy sportovních utkání, závodů a Ázerbájdžán – Švédsko 0:0. 18:00, před zápasem () (Sk. F). live na Tipsport: 7.19 - 4.3 - 1.41 live navsaďte si na: Tipsport Ministerstvo financí varuje ... Vladimír Hauk (1968) Vláďa, žijící do nedávna „normálním“ životem spořádaného otce rodiny, se jednoho dne rozhodl a přestal čekat na „někdy“. Nechal doma svým dospívajícím synům pár drobných na domácnost, sbalil baťůžek a vyrazil na cestu kolem světa. Při práci, kus po kuse. Vždy v rámci své normální dovolené. Během pěti navazujících cest překonal euroasijský kontinent, projel jihovýchodní Asií. Přes Papuu Novou Guineu, Austrálii a Havaj dorazil až do San Franciska, odkud hodlá příště pokračovat dál. O svých zážitcích píše na blogu cestajepribeh. Fotbal, Evropa: Švédsko livescore, výsledky, program zápasů Stránka týmu Švédsko je automaticky online aktualizovaná. Příští zápasy: 16.11. Ázerbájdžán - Švédsko, 19.11. Švédsko - Estonsko Sledujte výsledky ... Švédsko | ONLINE | 16.11.2023 18:00 | Kvalifikace na ME 2024 Ázerbajdžán Po lehkém výkonnostním postupu v minulých kvalifikačních cyklech přišlo další vystřízlivění. Ázerbajdžánci čekali určitě více bodů než 4 po 6 ... Živý přenos Švédsko Ž - Ázerbájdžán Ž je online ▶ Máte vsazeno na zápas Švédsko Ž - Ázerbájdžán Ž? Podívejte se na živý přenos Švédsko Ž - Ázerbájdžán Ž, který se vysílá živě 23.8.2023 od 20:00 hodin. cz. A nyní také vypráví. Jiří Pasz (1981) Jirka Pasz absolvoval obor Humanitární pomoc a sociální práce na Cyrilometodějské teologické fakultě UP a Caritas VOŠ, v Nizozemském Utrechtu obor Mezinárodní rozvoj. Navštívil 50 zemí světa a spolupracoval s řadou neziskových organizací a mezinárodních institucí, fotil dětské vojáky v Ugandě, kastu sexuálních pracovnic v Nepálu, skejťáky v Barmě, zdevastované Haiti, uprchlíky v Zambii či český lékařský humanitární program MEDEVAC. Sestřih utkání Švédsko - ÁzerbájdžánVideo Hložek o nízké minutáži v Leverkusenu: Bohužel nemohu nic říct, vyhrává se Fotbal aktualizováno 15. 11. 2023 Video Královo angažmá v Mladé Boleslavi začalo porážkou, Bartošák zamkl branku Hokej Medvěděv je už v semifinále Turnaje mistrů, Alcaraz se vzchopil a je dál ve hře Tenis Vsetín se loučil s Čechmánkem výhrou, choreem i pochodem. Naučil jsem se opouštět komfortní zónu a zachovat si optimistický a kreativní přístup. Jako dobrovolník jsem pomáhal při záchraně deštných pralesů na Sumatře a vzdělával děti na škole v Malém Tibetu. Cestování nalehko, kurzy přežití v přírodě, ale i běžné činnosti v osobním a pracovním životě mě obohatily zkušenostmi, které bych rád předával dál a pomáhal lidem k jednoduššímu a smysluplnému životu. David Hainall (1975) Začátkem prosince 1989 se stal jedním ze zakládajících členů skautského oddílu v Hustopečích u Brna. V té době také vzal poprvé do ruky kinofilmový fotoaparát a začal plnit oddílovou kroniku vlastnoručně udělanými černobílými fotografiemi. Po gymnáziu vystudoval obor zdravotnický záchranář a nedlouho působil i u vodní záchranné služby v Brně. V devatenácti letech pak vedl svůj první zájezd pro cestovní kancelář. David při focení střídá moderní techniku s analogovými přístroji a ve Svaté zemi se snaží najít inspiraci mimo jiné i pro výtvarnou tvorbu. Michal Tlelka Od mala som sníval sen o skutočnej divočine. Takej, ktorá mi zmení život. Po niekoľkoročnom hľadaní som sa dostal, dokonca vlakom, až na samotný východ nášho krásneho sveta. Na ďalekú, nespútanú Kamčatku. Sen o pravej divočine sa stal skutočnosťou. Mesiac v Rusku má poznačil ako máločo v mojom živote. Ak máte aj Vy radi ozajstnú prírodu, bez zásahu človeka. Takú kde Vám dáva dobrú noc 22 000 medveďov, kde možno nájdete samého seba, moja prednáška je práve pre vás. Pavlína Zychová (1986) Pavlína je vášnivá cestovatelka a spoluzakladatelka turistického startupu MyStay. Několik let žila různě v zahraničí – v Turecku, Malajsii, Nizozemí nebo Itálii. Velmi jí baví poznávat nové kultury, světy a zažívat neobvyklé situace. Olomouc Viktoria Plzeň on-line přenosu 16 listopadu 2023 Pro před 2 hodinami — Viktoria Plzeň Karviná přenos živě 29 října 2023 Sledujte On 29. 10. 2023 pred zápasom () 18:00 Cyprus – Španielsko Azerbajdžan – Švédsko ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page