top of page

Group

Public·226 members

Anadolu Efes AS Monaco maç özeti 14 Kasım 2023 Çevrimiçi

14 Nis 2023 — Monaco'nun 22 yaşındaki forvet oyuncusu Yoan Makoundou 16 sayı, 7 ribaunt ile kariyer maçını oynadı. 20 yaşındaki guard Matthew Strazel 14, ...

İkinci çeyrekte savunmada daha etkili bir görüntü çizen Monaco, farkı eritti. Hücumlardan boş dönmesine rağmen skorda önde kalmayı başaran Anadolu Efes, soyunma odasına 41-39 üstün gitti. İkinci yarıya iki ekip de karşılıklı basketlerle başladı. Bu periyotta Anadolu Efes'te Pleiss, Monaco'da da Makoundou, pota altında etkili olan isimlerdi. Çeyreğin son 2 dakikalık bölümünde savunma ribauntlarını alan lacivert-beyazlı ekip, hücumlardan da boş dönmeyerek final periyoduna 6 sayı önde girdi: 60-54. Mücadelenin son çeyreğine iyi başlayan Anadolu Efes, üst üste sayılarla farkı açtı. Lacivert-beyazlılar, karşılaşmanın bitimine 4 dakika 50 saniye kala farkı 14 sayıya yükseltti: 75-61. Anadolu Efes, normal sezonun son maçında rakibini 87-72 mağlup ederek sezonu 17 galibiyetle tamamladı. ENGİN ATAMAN BASIN TOPLANTISIBasketbol THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun son haftasında Fransa temsilcisi Monaco'yu 87-72 mağlup eden Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, sezon sonunda görevden ayrılabileceğini belirtti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan tecrübeli antrenör, THY Avrupa Ligi'ni 2 yıl üst üste kazanmış bir takım olarak hedefsiz bir maça çıkmanın zor olduğunu ifade etti. Hassas bir dönem geçirdiklerini ve kulüpteki geleceğiyle ilgili kararı başkanla görüşüp vereceklerini vurgulayan Ergin Ataman, sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak şunları söyledi:"Başkanımızla bu hafta içinde konuştuk. Monaco - Anadolu Efes Özet: Basketbol Skorlar & Önemli Anlar 6 saat önce — Eurosport, en son Euroleague maç güncellemeleri için kaynağınızdır. İstatistikler ve öne çıkanlarla birlikte Monaco - Anadolu Efes özetini ... Anadolu Efes, AS Monaco'yu ezdi geçti... Lacivert-Beyazlılar'dan galibiyet serisi.. Son şampiyon Anadolu Efes, THY Euroleague'in 11. haftasında AS Monaco'yu ezdi geçti: 98-77... Rodrigue Beaubois'in 7 üçlükle 29 sayı ürettiği son maçta Olympiacos'u 20-3'lük son çeyrek skoruyla 88-69 mağlup eden Efes, seriyi sürdürmek istiyordu. Amerikalı yıldız bu maçta da 17 sayı, 24 verimlilik puanıyla oynadı. Monaco - Anadolu Efes: 102-80 (ÖZET) - NTVSpor Monaco - Anadolu Efes: 102-80 (ÖZET). Turkish Airlines EuroLeague'in 29. haftasında Anadolu Efes, Fransa temsilcisi Monaco'ya 102-80 yenildi.NTVSpor · NTVSpor · 12 Mar 2022 Bu sene bunu gerçekleştiremedik ve özür diliyorum. Fenerbahçe Beko yoluna devam ediyor. Ümit ediyorum ki bizim yaptıklarımızı onlar yapar ve şampiyon olur. Umarım Türk halkı mutlu olur. "Anadolu Efes'in başına geçtiğinde kulübün Avrupa Ligi'nde son sırada olduğunu hatırlatan Ergin Ataman, sözlerini şöyle tamamladı:"Kulüp 5 yıl önce maçlarını 2 bin 500 kişiye oynuyordu. 5 yıl boyunca kapalı gişe oynadık, Avrupa'da en çok izlenen takım olmayı başardık. Türkiye'nin gururu olduk. Tabii ki şu anda hassas bir dönem. Monaco - Anadolu Efes maç özeti izle (VİDEO) - Fanatik 4:05Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 29. hafta maçında Monaco'ya konuk oldu. Son maçında Baskonia'ya kaybeden Anadolu Efes, ...Fanatik · Fanatik · 13 Mar 2022 Anadolu Efes-Monaco maçı özeti 20 Kas 2021 — Anadolu Efes-Monaco maçı özeti · Kısmetse Olur 243.bölüm fragmanı · CEVAT SOYDAŞ TURNUVASI PROGRAMI · adidas ve Fenerbahçe Basketbol Takımları'nın ... Anadolu Efes Spor Kulübü Anadolu Efes. 85 : 75. Tofaş. Maç Detayına Git. Tüm Maçları Göster. 14 Kasım 2023, 21:00. Stade Louis II - S Sport HD. AS Monaco. - : -. Anadolu Efes. Tüm ... Bugün buraya birçok taraftar geldi ve sanki bir uğurlama gibi oldu. Belki hoşnut olmayanlar, eleştirenler olabilir. Bu da doğal hakları. Bu sezon başarısız olduk. Ama Anadolu Efes ve Türk spor tarihi için yaptıklarımızı takdir eden çok kişi olacaktır. Maç başında ve sonunda yaptıkları alkış için teşekkür ediyorum. İnşallah her spor adamına bunlar nasip olur. Şu anda yüzde 100 bir şey söyleyemiyorum ama ufukta bir yolculuk görünüyor gibi. Geçmişte de gittim, döndüm. Şu an için net bir karar yok ama bir değişim ihtiyacı görünüyor gibi. Büyük ihtimalle sadece milli takım antrenörlüğü yapmam. İki sene üst üste Avrupa'da şampiyon olduktan sonra bana da Avrupa Ligi takımlarından bazı teklifler var. Şu anda lige konsantre olacağız ve şampiyon olmaya çalışacağız. Avrupa Ligi'nde 4 yıl boyunca bir Türk takımı olarak ülkemize gurur yaşattık. Net bir kararımız yok ama bu sezon çok yıprandık. Sporda geçmişte yapılanları tarih yazacaktır ama bugün açısından başarısızız. Onun için belki de sezon sonunda herkes için bir değişim gerekebilir. Buna birlikte karar veririz. Anadolu Efes'te sadece profesyonel olarak görev yapmadım. Belki de 20 yılım geçti. Ben gitsem de burası benim ailem. AS Monaco - Anadolu Efes (95-92) - Maç Özeti - YouTube 8:14EuroLeague'in 2. haftasında oynanan maçta AS Monaco, Anadolu Efes'i 95-92 mağlup etti. EuroLeague heyecanı S Sport'ta!YouTube · S Sport · 13 Eki 2022 Anadolu Efes 87-72 Monaco MAÇ SONUCU-ÖZET 14 Nis 2023 — Mücadelenin son çeyreğine iyi başlayan Anadolu Efes, üst üste sayılarla farkı açtı. Lacivert-beyazlılar, karşılaşmanın bitimine 4 dakika 50 ... ÖZET | AS Monaco - Fenerbahçe Bekosporx. com web sitesinde yer alan tüm sayısal veriler, istatistikler ve tahminler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri olup; ilgili konu hakkında sporx. com'un genel görüşünü yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı sporx. Özet Anadolu Efes - Monaco : 87-72 | Euroleague - YouTube 7:56The uploader has not made this video available in your country. Özet Anadolu Efes - Monaco : 87-72 | Euroleague. 103 views · 4 months agoYouTube · Ajansspor · 14 Nis 2023 Anadolu Efes 87-72 Monako Maç Özeti İzle (VİDEO) | Özgün HaberlerAnadolu Efes 87-72 Monako Maç ÖzetiBasketbol THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun son haftasında Anadolu Efes, Fransa temsilcisi Monaco'yu 87-72 yendi. ANADOLU EFES - MONAKO MAÇ ÖZETİAnadolu Efes - Monako maç özetini izlemek için Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Anadolu Efes, ilk bölümde Zizic ve M'Baye'nin basketleriyle farkı açtı. Lacivert-beyazlılar, ilk periyodu 23-16 önde tamamladı. ANADOLU EFES MONACO'DA UZATMADA MAĞLUP ... Efes maçını yazdım ✍️ Ufak detaylar yüzünden temsilcimiz A.Efes mağlup oldu ♂️ Nedenleri ve maç özeti bu yazıda ✓ #euroleague #anadoluefes ... Anadolu Efes 87-72 Monaco MAÇ SONUCU - ÖZET 14 Nis 2023 — THY Euroleague'in son hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, evinde Fransız ekibi Monaco'yu ağırladı. Anadolu Efes karşılaşmadan 87-72' ... maç özetleri Olimpia Milano OM Videolar LDLC ASVEL Villeurbanne 80-81 Olimpia Milano Maç Özeti |,Olimpia Milano 63-72 Monaco Basket Maç Özeti |,Anadolu Efes 77-83 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page